Benvinguts a Black Cake!

Som un obrador artesanal a Castelldefels (Barcelona) dedicat a la reinvenció del pastís de formatge i la pastisseria d'alta qualitat. El que va començar el 2022 com una passió personal a la cuina de casa, ha esdevingut un referent gastronòmic amb més de 600 clients al mes i el reconeixement de restaurants de prestigi.

Llegó un punto en el que tuvimos que tomar una decisión: arriesgarnos o quedarnos donde estábamos. Apostamos por nuestra pasión y abrimos nuestro propio obrador.

Hoy vendemos más de 600 tartas al mes, y cada una de ellas lleva la esencia de aquel inicio en casa. Este camino no ha sido fácil, pero si algo hemos aprendido es que cuando trabajas con amor, conocimiento y en equipo, el éxito acaba llegando. Y lo mejor de todo es que Liam ha crecido rodeado de ese esfuerzo y dedicación, viendo cómo convertimos un sueño en realidad.

Et convidem a descobrir el sabor de la veritable passió per la pastisseria!

A més dels nostres pastissos de formatge, a Black Cake elaborem altres postres exquisides com macarons de sabors sorprenents i el nostre inconfusible Flan París , una recepta amb un toc secret.

Sempre a la recerca d'innovació, el 2025 vam llançar una nova línia de cheese cups sense gluten en formats individuals, amb sabors com Matcha i xocolata blanca, créme brûlée amb vainilla de Bourbon, cafè d'especialitat i varietats amb Bailey's .

A Black Cake, apostem per la qualitat artesanal, seleccionem els millors ingredients de mercats locals i supervisem cada detall del procés d'elaboració. Ens enorgulleix portar les nostres postres tant a particulars com a restaurants emblemàtics de Castelldefels i Barcelona.